Tots els pobles

NOSALTRES US


La solució d'extracció Pioneer és una empresa amb seu als Estats Units que fabrica màquines d'extracció d'herbes medicinals/essencials i altres màquines d'extracció d'herbes.

La solució d'extracció Pioneer es dedica a reduir el procés intensiu de mà d'obra herba medicinal/essencial extracció, i t'ajuden a extreure oli d'alta qualitat de flors, fulles i plantes de la manera més eficient i segura

La solució d'extracció Pioneer utilitza principalment un mètode d'extracció de dissolvents a temperatura ultra baixa, que integra extracció, filtració, recuperació de dissolvents, descarboxilació i destil·lació molecular.

L'equip també es pot equipar amb alimentació automàtica, decoloració, eliminar residus de pesticides, eliminar metalls pesants, funcions de destil·lació de dissolvents segons les necessitats dels clients.

Per tal de facilitar la producció, el moviment i l'expansió de l'equip, les nostres màquines no només es poden dissenyar en línies de producció, sinó que també es poden personalitzar en mòduls;

Per descomptat, podem oferir serveis OEM/ODM. En una paraula totes les nostres màquines es poden personalitzar segons les diferents necessitats de cada client.

A més, un bon servei postvenda també és una de les nostres característiques. El nostre departament de postvenda està en línia les 24 hores del dia, que pot eliminar errors i resoldre problemes el més ràpidament possible.

La nostra riquesa de serveis professionals i equips de màxima qualitat us donaran un avantatge encara més fort, i creiem que ens triareu fermament en el futur

EL NOSTRE FACTORY

CERTIFICAT


CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS

Categories populars